Welkom bij Happietaria Nijmegen

Happietaria Nijmegen is een pop-up restaurant dat volledig mogelijk gemaakt wordt door studenten, vrijwilligers en sponsoren. De opbrengst van de restaurants gaat naar een ontwikkelingsproject van de organisatie ZOA in Ethiopië. Op 14 februari 2018 zal Happietaria Nijmegen voor maar liefst de tiende keer haar deuren openen! Tot die tijd zet een enthousiast team van studenten zich vrijwillig in om alle voorbereidingen te treffen.

Op deze manier zal Happietaria Nijmegen ook deze keer weer realiteit gaan worden. Het is mogelijk te komen eten bij Happietaria Nijmegen tot en met dinsdag 13 maart 2018. Happietaria is een initiatief van de organisatie Tear. Meer informatie over Tear is te vinden op de website: www.tear.nl.

Reserveer nuVrijwilliger worden

We need you! Wordt vrijwilliger!

Het restaurant van Happietaria Nijmegen wordt volledig gerund door vrijwilligers. Ook jij kunt ons helpen met verschillende taken en functies! Lijkt het je leuk om het team van de keuken te komen versterken of om te helpen in de bediening? Geef je dan op als vrijwilliger!

Vrijwilliger worden

Sponsor worden? Gewoon doen!

We zijn altijd op zoek naar bedrijven en personen die ons project willen steunen door middel van goederen of financiële sponsoring. Zo steunt u het goede werk dat door Tear in Bangladesh verricht wordt en vergroot u uw naamsbekendheid in de regio! Nieuwsgierig hoe u bij kunt dragen? Neem contact met ons op!

Sponsor worden

Ons doel, help mee!

Wij willen natuurlijk zoveel mogelijk geld op halen voor ons project en daarmee een hoop mensen helpen die het slechter hebben dan wij.

Ons doel is: €0

€0
Doneer

Laatste nieuwsberichten

Happietaria Nijmegen haalt maar liefst 27.175,96,- euro op voor Eritrese vluchtelingen!

Na vier weken hard ploeteren werd er afgelopen week uitbundig gevierd dat het goededoelenrestaurant succesvol is verlopen. Dit gebeurde...


Lees meer 31 maart 2018

Happietaria Nijmegen vindt op de valreep toch nog een pand!

Twee weken geleden was het nog maar de vraag of het goededoelenrestaurant, gerund door christelijke studenten, dit jaar wel...


Lees meer 27 januari 2018

Happietaria Nijmegen werd in 2016 mogelijk gemaakt door: