Happietaria Nijmegen vindt op de valreep toch nog een pand!

Twee weken geleden was het nog maar de vraag of het goededoelenrestaurant, gerund door christelijke studenten, dit jaar wel open zou gaan. Nu is het dan toch gelukt: de enthousiastelingen hebben de beheerder van een pand aan de regulierstraat zover gekregen om een maand lang zijn pand af te staan.

Pandcoördinator Marije Trompetter reageert: “We zijn enorm opgelucht dat het alsnog is gelukt! We kunnen nu toch open gaan en dat voelt gewoon fantastisch. Er valt een grote last van onze schouders.”

De focus ligt bij het team nu weer op hele andere zaken. Voorzitter Margreeth Verschuren vertelt: “We staan nu echt te springen om ons restaurant in te gaan richten. Hopelijk mogen we daar vanaf 14 februari heel veel mensen ontvangen om de opleidingen van Eritrese vluchtelingen in Ethiopië te bekostigen. We zijn erg dankbaar dat we blijkbaar toch de kans krijgen om met elkaar dit mooie project vorm te geven.”

Daarbij mogen de studenten niet klagen: Het pand, dat de naam ‘Bistro Allerlei’ draagt, heeft een authentieke restaurantsfeer, ligt midden in het centrum en kan ruim 70 gasten ontvangen.

Reserveren kan via de site: www.happietarianijmegen.nl of door te bellen naar
06-41075161. De feestelijke opening zal plaatsvinden op 13 februari aan de Regulierstraat 59 in Nijmegen. Daarna hoopt Happietaria Nijmegen open te blijven tot en met 13 maart.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wouter Holtland:

Happietaria Nijmegen
Wouter Holtland
Pr- en bewustwordingscoördinator
0629168556 | pr.nijmegen@happietaria.nl