Happietaria

Happietaria Nijmegen staat onder de leiding van zeven gemotiveerde studenten die samen het Happietaria Management Team (HMT) vormen. Zij hebben de algehele leiding over het project en draaien mee in de commissies waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Het HMT 2020 bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter: Ilse Vader
Penningmeester: Richard van de Haar
Personeel en Juridische zaken: Vanya Dijkstra
Sponsoring & Inkoop en bewustwording: Susanne Schra
Pand & Inrichting: Thomas Hoogendoorn
Promotie: Rachel Knol
Keuken: Inge Winters

Happietaria Management Team

Om u iets meer informatie te geven over de mensen achter Happietaria Nijmegen 2020 stellen wij ons kort aan u voor.

Ilse Vader
Voorzitter en secretaris

voorzitter.nijmegen@happietaria.nl

Hoi! Ik ben Ilse, 22 jaar en ik studeer Medische Hulpverlening. Naast mijn studie en Happietaria besteed ik veel tijd aan hardlopen. Na Happietaria wordt mijn nieuwe uitdaging dan ook om de (halve) marathon te gaan lopen. Maar eerst ga ik enorm genieten van Happietaria. Ik ben dit jaar de voorzitter van Happietaria Nijmegen. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het overzicht houden over het gehele project, leid ik de vergaderingen en mag ik de andere teamleden coachen in hun taken. Ik vind het tof om te zien dat alle teamleden genieten en groeien in hun taken. Daarnaast geniet ik er heel erg van dat zoveel studenten zich in willen zetten voor het goede doel, om zo iets te kunnen betekenen voor de Syrische boeren. Help jij mee?

Richard van de Haar
Penningmeester

fiscus.nijmegen@happietaria.nl

Hey! Mijn naam is Richard, ik ben ruim 21 jaar terug geboren en 2,5 jaar geleden gestart met mijn opleiding Ondernemerschap & Retail Management. Als penningmeester mag ik mij voor Happietaria Nijmegen inzetten door alles wat met geld te maken heeft nauwkeurig in goede banen te leiden. Ik verstuur facturen, doe betalingen, bepaal budgetten en regel de financiële verslaglegging. Daarnaast zorg ik er voor dat jij als gast keurig kan betalen 😉 Ik vind het fantastisch om deel uit te maken van Happietaria en ik vind het nog fantastischer als jij ons daarbij helpt.

Ik zie je graag in Happietaria Nijmegen!

Vanya Dijkstra
Juridisch- en medewerkerscoördinator

Personeel.nijmegen@happietaria.nl

Hoi! ik ben Vanya, 20 jaar en derdejaars student European Law School (oftewel Europees recht). Als medewerkerscoördinator heb ik de taak gekregen om medewerkers te werven voor in ons restaurant en ze aan te sturen tijdens de draaimaand. Daarnaast regel ik ook wat juridische zaken, zoals vergunningen en verzekeringen. Gelukkig krijg ik bij deze taken hulp van 2 hele leuke commissies. Ik geniet heel erg van de mensen om me heen die zich inzetten voor Happietaria. Ik hoop je binnenkort te zien in ons restaurant!

Susanne Schra
Sponsor- en inkoopcoördinator & bewustwordingscoördinator

sponsoring.nijmegen@happietaria.nl

Bonjour! Ik ben Susanne, 19 jaar. Zo nu en dan ben ik te vinden bij m'n studie religiewetenschappen of op mijn racefiets rondom Nijmegen, maar waarschijnlijk vind je mij op het Happiekantoor. Ik ben namelijk als sponsor- & inkoopcoördinator samen met mijn sponsorcommissie op zoek naar bedrijven en ondernemers die ons project willen ondersteunen (zowel in voedsel als in financiële middelen). Dan hoef ik met mijn inkoopcommissie zo min mogelijk in te kopen, zodat er zo veel mogelijk geld overblijft voor het goede doel. Daarnaast zet ik mij als bewustwordingscoördinator in om jullie als lezers en bezoekers van Happietaria betrokken te maken bij ons doel: de wederopbouw van de landbouw in Syrië.

Thomas Hoogendoorn
Pandcoördinator

pand.nijmegen@happietaria.nl

Hallo! Ik ben Thomas, 20 jaar en derdejaars bedrijfskundestudent aan de Radboud. Als pandcoördinator binnen het HMT ben ik verantwoordelijk voor –je verwacht het niet – een pand waarin Happietaria kan draaien en de inrichting ervan. Daarnaast houd ik me ook bezig met de hygiëne en veiligheid in het restaurant. Ik geniet enorm van de mensen die enthousiast worden van onze missie en daaraan willen bijdragen. Samen kunnen we het mooiste resultaat neerzetten!

Rachel Knol
PRcoördinator

pr.nijmegen@happietaria.nl

Hoi, ik ben Rachel, 21 jaar en ik studeer Science, wat eigenlijk gewoon één grote bètastudie is. Alhoewel deze studie op zichzelf genoeg tijd in beslag neemt, schroom ik niet om tijd vrij te maken voor mijn muziekhobby. Als fagottist reis ik dan ook geregeld het land door om concerten te geven. Maar dat staat nu even op een laag pitje aangezien ik dit jaar PR-coördinator ben van het pop-up restaurant Happietaria. Ik ben verantwoordelijk voor alle promotie, vormgeving en entertainment in het restaurant. Dit is een hele creatieve functie, wat vrij uniek is voor een bestuursfunctie, en daarom heel goed bevalt. Soms is het wat stressvol, maar uiteindelijk is het heel gaaf om met zo’n fantastisch team een restaurant voor het goede doel te mogen neerzetten! Nieuwsgierig? Kom vanaf 18 februari gewoon een keertje langs bij Happietaria.

Inge Winters
Keukencoördinator

keuken.nijmegen@happietaria.nl

Hoi allemaal, ik ben Inge en dit jaar mag ik met plezier keukencoördinator zijn van Happietaria Nijmegen. Als ik terug kijk op de afgelopen 20 jaar was mijn hobby altijd al koken en bakken door ingrediënten te verzamelen, een goede combinatie verzinnen en te maken. Ik kan jullie geruststellen dat na deze jaren van successen en mislukkingen mijn kookkunsten inmiddels bijna altijd slagen. Samen met mijn commissie hebben wij tijdens het ontwerpen van het menu veel geproefd en verbeterd en kunnen we jullie nu alvast een klein inkijkje geven. Dit jaar kunnen jullie genieten van een Syrisch driegangenmenu, een happieburger met gekarameliseerde uitjes en truffelmayonaise en de lekkerste toetjes. En dat is nog lang niet alles. Ik heb er ontzettend veel zin om voor jullie te koken en met jullie te koken.